Vinterkräksjukan

Min födelsedag är förbi, jag ligger här med vinterkräksjukan. Ingenting känns bra, man vågar inte äta, magen värker. Huvudet känns tungt och varje steg du tar gungar det till tungt i huvudet.

Jag skulle jobbat i helgen, hade till och med sett fram emot det. Men nu blir det att ligga hemma i sängen och gå runt med den fina "Shoppingväskan" (Spyhinken, iaf man inte hinner).

Det är kanske såhär man ska gå ned i vikt? Jag vet faktiskt inte vad jag väger, och jag skiter fullständigt i det. Jag vill må bra och vara säker på att inte kräkas.

Jag får återkomma senare...




Jobba idag

Idag ska jag jobba. Ska övningsköra hem, så pappa kommer och hämtar mig. Stackarn som stannar och jobbar så länge på jobbet för att hämta mig.

Han och jag gick en lång promenad igår med hundarna, vi pratade mycket och det var väldigt givande. Pappa och jag är ganska lika varandra.

Snart blir det dags att gå med två hundar, sen ska jag laga min middag som jag ska äta vid 14:00, kanske?

Min nacke gör fruktansvärt ont

Jag har fruktansvärt ont i nacken. Den är jätteöm, jag blir galen. Men säkerligen för att jag körde i lördags, man sitter och spänner sig så mycket.

Men nu ska jag snart iväg och övningsköra. Jag hoppas det går bra.

Då kan jag lika gärna gå runt och vara ful och...

Ligger i min säng med min lilla bebis. Han är så kelig nu. Min lilla kissekatt.

Snart är det dags för middag, jag är hungrig, har dålig smak i munnen. Så det ska bli gott att äta pommes frites, kalv och hemmagjord bearnaisesås.

Har även skaffat mig Facebook idag, jag är modern. Eller ja, det vet jag inte.

Jag trodde min pojkvän skulle komma idag, har väntat sen halv 3. Men han skulle inte komma. Jag är bara väldigt glad och tacksam att jag inte gjorde mig iordning. Det hade varit förgäves. Då kan jag lika gärna gå runt och vara ful och stinka skit.

Så jag är sur och besviken.

RSS 2.0