När ska jag ta mig i kragen?

Jag har inte bäddat rent mammas och pappas säng. Hunden ligger i min säng, fast han inte får. Den som är renbäddad, så nu kommer det ännu mera sand från hundarna. Men de är ju så söta när de ligger där.

Borde även börja baka mina muffins.

Ge mig en blöja

Jag hatar att vara kissnödig, eller visst ibland är det skönt. Speciellt då man får sätta sig och kissa, och så känns allt så himla skönt efterråt. Men det är jobbigt att vara kissnödig, när du inte orkar gå på toaletten. För ibland har man inte tid.
Ge mig en blöja?

Lilla hembiträdet jag

Nu har jag bäddat rent i min stora säng, snart är det dags att bädda rent mammas och pappas. Det låter som om jag är något hembiträde av något slag. Ibland känner man sig nästan som det också, men hon har faktiskt inte bett om det.
Jag vill bara vara snäll.

Måste hinna baka muffins också, ska bara hitta ett bra recept. Hehe.

Praktikplats när ska jag hitta det?

Det här med att hitta praktikplats är inte lätt, kanske därför jag känner mig väldigt stressad?

Nu ska jag sova

Nu ska jag sova. Så jag skriver imorgon istället. Har gått i skolan idag iaf. Busat med hundarna i skogen, blivit blöt av all snö. Lagat mat o.s.v.

Godnatt

Ligger i badet

Just nu sitter jag i badet, inte helt normalt att skriva från badet. För här ska man ju ligga och slappna av i värmen, sluta frysa få mjuka muskler.

Det är fullt med en massa badskumm, det luktar gott. Men det hade luktat godare om jag använt mammas badskumm.

Ne, nu ska jag lyssna på musik. Slappna av.

Senare är det dags att svara på mail, sen skriva mer här.

Idag gillar jag inte lumpen

Idag tycker jag inte alls om att du går lumpen. Jag är ensam, alla andra ligger hemma och gosar i soffan, går och lägger sig och somnar tillsammans, vaknar tillsammans.

Jag vill också ha ett normalt förhållande, då man ses ofta. Ge mig det!

Kan man bli sjukskriven för det?

Kan ju också tillägga att jag är trött, har nämligen jobbat idag. Fast jobbade inte så länge, men det räckte tydligen för att få mina hjärnceller utbrända. Kan man bli sjukskriven för det? En icke fungerande hjärna?


Jag är efterbliven

Jag sitter här med läxorna, och jag fattar INGENTING. Inte har jag blivit smartare sen jag slutade skolan. Det är massa konstiga formuleringar, hur fan ska jag veta vad som tillhör vad och inte tillhör varandra?

Inte kommer jag kunna göra hela läxan, för att jag inte fått mina skolböcker än. Jippie, hoppas de andra inte fått sina än.
Det skulle underlätta.




Familjen annorlunda

Ni kan aldrig gissa vad jag gör nu. Jag sitter på dass, ganska så otippat va? Nej, skämt och sido. Jag sitter på sängkanten på mitt rum, ska nämligen kila ner nu och se på "Familjen annorlunda". Kanske min lust till att skaffa barn dövas, jag hoppas.

Ibland får jag verkligen en så stor längtan till att skaffa barn, det är nästan så jag skulle kunna göra vad som helst.

Ne, nu börjar det!

Skrivsvårigheter?

Jag är fortfarande helt död i kroppen. Vill bara lägga huvudet på kudden och somna, Visserligen sitter jag här i sängen med huvudet på kudden. Men jag menar utan dator och bara krypa ner ordentligt.

Hur långt kan jag tänkas kommit med läxan? Ja, jag har skrivit två rader om mitt mål med utbildningen. Känns som om jag jobbar på otroligt bra, tänkas att jag åstakommit två rader på två timmar. Lider jag av skrivsvårigheter eller?


Det går trögt med läxorna, har inte ens börjat

Jag är fortfarande trött, sådär trött så ögonen vill falla igen. Har fortfarande inte börjat med läxorna, man fastnar runt på nätet.
Men ska kolla min mail nu, har fått från bokus.se. Gjorde nämligen en beställning på lite skolböcker. Har jag tur att de kommit redan? I hope so.

Läxor? Hur gör man dem?

Godmorgon

Jag är trött fast jag egentligen inte borde vara det, men när man jobbat helg så brukar man vara död hela måndagen.
Eller är det så att min kropp reagerar med trötthet för att jag har massa läxor att göra? Hur gör man läxor? Jag minns inte.

Trots allt så började denna morgon med en tallrik gröt, så nnu är magen ganska mätt. Nu gäller det bara att huvudet mitt blir piggt, men förresten är det min nya säng som gör att jag vaknar trött? Tåls att fundera på.

Nu ska jag försöka göra mina läxor. Åtminstone en.

Onsdagen närmar sig med stora steg, hinner jag göra alla läxor? Inte med min dåliga självdisiplin.

Här igen

Man känner sig lite halft rutten som inte skrivit. Men jag är den där typen av tjej som gör allt min pojkvän vill. Nej, skämt och sido. Jag har jobbat och slitit som ett jävla djur, har även gått min första skoldag.

Första skoldagen på Komvux var otroligt seeeg, för en gångs skull fick jag känna mig smart och överlägsen. De pratade om First Class, de förklarade med stora bokstäver, steg för steg. Jag visste allt, kändes bara pinsamt att lyssna på det. Som om det satt ett gäng mongon i lektionssalen.

Sista timmen i skolan hade jag fruktansvärt ont i magen, kändes som om jag skulle trilla ihop vilken sekund som helst. Kunde knappt gå, så ont hade jag. Men på fredagen var det bra igen.

Vågar jag låna ut min mus?

Det är så fruktansvärt kallt hemma hos oss. Jag går med en fleecetröja på mig, och jag hatar fleece. Vill bara slita av mig kläderna då, det känns så torrt och jävligt. Men kan ta på mig tröjan jag hade igår, ville bara inte ha den då jag körde eftersom den luktade häst. Räckte med att min jacka hade all hästlukt, vad smutsig den har blivit.

Har ganska precis smällt i mig två kokta korvar, var riktigt gott faktiskt. Snart kommer mamma hem och då ska vi fika. Det ser jag fram emot som alltid. Därefter ska vi åka till skogen och gå med våra hundar. Kallt och jävligt.

Ikväll ska jag lämna en datormus till min pojkvän. För de skulle lana på lumpen. Min fina mus, vågar jag låna ut den?

Nu kommer mamma!

Vilken handsvett

Jag skriver lika sällan som jag borstar tänderna.

Har egentligen inte så mycket att berätta, jag har hittat en shoppingsida på internet som jag vill shoppa massor ifrån. Snälla goda gud, låt mig få bli rik!

Idag övningskörde jag, det var roligt. Vi åkte på motorvägen för andra gången, vilken handsvett. Det var väldigt äckligt. Händerna bara halkade runt, och sen såg man en droppe handsvett på ratten. Usch, hur skulle jag få ratten torr utan att läraren ska märka? Jag vet inte om jag lyckades.

Just nu så sitter jag i köket, ätit en tallrik havregrynsgröt med jordgubbssylt. Vet att det låter snusk, men det var ganska gott. Ville nämligen inte ha lingonsylt.

Nu ska jag dansa runt i lägenheten, njuta av att jag är ledig idag. För imorgon blir det en heldag, usch.

Kan man stinka häst?

Nu har jag varit nere i stallet. Kallt var det och nu sitter jag och stinker häst! Förrut var man van med lukten, och man tyckte det luktade rätt gott, men nu stinker det. Lukten blir bara värre och värre.

Jag fick skjuts hem av någon från stallet, vilket var väldigt snällt! Tack, så mycket :).

Annars gick ridningen bra, det var inte så avancerat skrittade bara ut på isgatan, hästen halkade lite. Halt och jävligt var det och hästen hade dåliga brodd, så det blev till att bara skritta. Men det var skönt ändå, solen sken!

Alla hjärtans dag

Jag skriver när jag behagar. Ligger kissnödig i sängen men orkar inte riktigt gå härifrån. Idag ska min kära boyfriend gå ut med sina lumpenpolare. Tur att jag inte är ett "Alla hjärtansdag freak", jag tycker man ska uppvakta varandra under hela året.

Vi sågs igår, och det var svinkallt ute. Han hade köpt en jättestor ros till mig, och den hänger upp och ner i vardagsrummet, för jag ska torka den.

Jag öppnade hans favoritparfym. En parfym som jag har alltså. Jag älskade den förrut men nu är jag inte lika förtjust i den, men det är han! Av mig fick han en bok som han ska läsa, eller bok och bok jag har skrivit lite om oss typ.

Men jag återkommer lite senare, måste tömma blåsan!

Godmorgon

Godmorgon eller ska man säga god förmiddag?

Jag gick upp vid 9:00 iaf, åt min tallrik havregrynsgröt, legat och halvsovit på soffan. Men nu sitter jag tyvärr och äter choklad, jag som ska hålla mig borta från alla sötsaker, eller inte min pojkvän då, men allt annat. Kunde bara inte låta bli, det är som ett svårt beroende, mitt missbruk.


Måste kila ner till Konsum

Nu måste jag ner till Konsum och köpa hem lite fika till mig och mamma. Hon kommer hem snart nämligen.

Jag borde egentligen inte fika, då jag inte har tränat på riktigt regelbundet på två år. Man blir tjock, jag lovar.
Det säger jag som tränat 9 gånger i veckan(Ridning 7gr, idrott 3gr). Första året kan du fortsätta äta skit, men sen ska man passa sig. För sen är det försent, jobbigt att kämpa tillbaks. Jag har fortfarande inte börjat träna, men försöker äta regelbundet, och hyffsat bra mat. Även om pizzan lockar något otroligt.

Jag som person

Vem, hur är jag som person?

Jag har självklart en uppfattning om hur jag tror att andra uppfattar mig som person, men det kan ju vara så att den bilden inte stämmer överens om hur de uppfattar mig.

Så här kommer min version om hur jag tror att andra uppfattar mig.

Snäll, omtänksam, tänker på alla andra före mig själv. Accepterar läget, säger inte ifrån. Detta har jag fått höra hela min uppväxt, och jag vet att det är något jag måste jobba med, för det är inte positivt. Så egentligen vill jag inte att man ska uppfatta mig som sådan, men det gör man.

Tystlåten, anpassar mig efter gruppen, hur de beter sig. Pratar först, tänker sen. Osäker.

Så tror jag att andra uppfattar mig, jag har alltid varit omhändertagande, jag tycker det är så viktigt att andra har det bra. Tystlåten är jag när jag inte känner mig trygg i gruppen. Känner man mig så vet man att jag kan prata väldigt mycket. Jag är osäker vad andra tycker om mig, jag vill att alla ska tycka bra om mig.



Charlotte

Nu är det dags för mig att finnas till igen.

Satt nyss och sa mitt namn högt, vad konstigt det låter. Låter det ens som ett namn? Är det kanske så för jag hör det så sällan?

Heter jag Charlotte verkligen?

Det låter bara så konstigt, men skitsamma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0